۰ نفر
۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
غذا و تغذیه> یک متخصص تغذیه گفت: با خوردن روغن آووکادو در غذاهای مختلف می‌توان چربی‌های شکمی را تا حدود زیادی کاهش داد و در نتیجه خطر ابتلا به سندروم متابولیک در فرد کاهش پیدا خواهد کرد.

 محمدآذرفر متخصص تغذیه در خصوص خواص آواکادو برای کاهش وزن توضیح داد: محققان می‌گویند با خوردن روغن آووکادو در غذاهای مختلف می‌توان چربی‌های شکمی را تا حدود زیادی کاهش داد و در نتیجه خطر ابتلا به سندروم متابولیک در فرد کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: نتیجه مطالعه‌ای دیگر نشان می‌دهد رژیم غذایی که در آن از مواد غذایی سرشار از اسیدهای چرب تک غیر اشباع استفاده شده است توزیع چربی در اطراف شکم را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو دارای حدود 120 کالری و 10 گرم چربی تک غیر اشباع است. این روغن از لحاظ تغذیه‌ای و خواص مشابه روغن زیتون فوق بکر است. اما روغن زیتون فوق بکر نقطه دود پایینی دارد که آووکادو برخلاف آن نقطه دودش بسیار بالا است و از این رو می‌توان برای سرخ کردن مواد از روغن آووکادو استفاده کرد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه رادیکال‌های آزاد با بدن مبارزه می‌کنند و این یک جنگ درون بدن است گفت: رادیکال‌های آزاد مولکول‌های اکسیژن مخربی هستند که می‌توانند آغازگر واکنش‌های زنجیره ای متعددی در بدن باشند که باعث تخریب سلول‌ها و DNA می‌شود.

آذرفر در پایان افزود: این موضوع می‌تواند سلامت بدن را به خطر بیندازد. آنتی اکسیدان‌هایی که در میوه‌های تازه و سبزیجات وجود دارند توانایی این را دارند که برخی از این رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند اما گاهی این نیرو کافی نیست و در این شرایط بهتر است آووکادو را هم به رژیم غذایی خود اضافه کنیم. به عقیده محققان با خوردن آووکادو بدن بهتر و بیشتر می‌تواند با رادیکال‌های آزاد مبارزه کند. بهتر است از میوه تازه آووکادو به جای روغن آن استفاده کنید.

منبع: فارس
کد خبر 0831bbd722884a3085bca9d601d707b5

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =