مواد غذایی> مسئول برنامه های غنی سازی و بر چسب گذاری سازمان غذا و دارو، در مورد نحوه تولید آب میوه های بسته بندی که در بازار کشور عرضه می گردد، توضیحاتی ارائه داد.

عاطفه فولادی مقدم در خصوص کیفیت آب میوه های موجود در بازار، گفت: به طور کلی پروانه های بهداشتی تولید آب میوه های بسته بندی شده که از سوی سازمان غذا و دارو صادر می گردد، چند نوع است. دسته ای که از آب میوه طبیعی در فرمولاسیون ساخت استفاده می کنند بر حسب درصد آن و بر اساس ضوابط برچسب گذاری بر روی برچسب محصول عنوان آب میوه قید می گردد و دسته دیگر مربوط به محصولاتی است که تحت عنوان نوشیدنی میوه ای بوده و آب میوه محسوب نمی شوند. بنابراین مصرف کنندگان در هنگام خرید به درصد میوه درج شده بر روی برچسب دقت نمایند.

وی در مورد آب لیمو ترش که حاوی آب لیموی طبیعی نیست، افزود: تولید این نوع محصولات بر اساس پروانه ساخت بوده هر چند که احتمال تقلب نیز در این زمینه وجود دارد. در همین راستا نیز بازرسان به صورت مستمر از واحدهای تولیدی بازدید بعمل آورده و از محصولات تولیدی نمونه برداری نموده و برای تعیین سطح کمی و کیفی آنها به آزمایشگاه کنترل موادغذایی و بهداشتی ارسال می گردد. با این وجود درج تصویر میوه طبیعی بر روی بر چسب محصولاتی که حاوی میوه طبیعی نیستند بر خلاف ضوابط برچسب گذاری بوده و موجب گمراهی مصرف کننده خواهد شد.

فولادی مقدم خاطر نشان کرد: با توجه به نظارتی که بر محصولات بسته بندی شده دارای پروانه های بهداشتی صورت می گیرد، توصیه می کنیم از مصرف آب میوه های فله به دلیل احتمال تقلب، وجود آلودگی و عدم نظارت بر نحوه تولید، خودداری شود.

منبع:مهر
کد خبر 0e214132ff374c63948f997b59d4dcd8

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =