۰ نفر
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲
مواد غذایی> کار‌شناسان با توجه به فرارسیدن فصول گرم سال و افزایش مصرف محصول لبنی ماست به افراد توصیه می‌کنند برای جلوگیری از افزایش وزن، چاقی و احتمال ابتلا به دیابت از ماست ساده و نه نمونه‌های کم چرب آن استفاده نمایند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در ماست‌های کم چرب اغلب از شیرین‌کننده‌هایی مانند شربت ذرت سرشار از فروکتوز، شکر و نشاسته استفاده می‌کنند که درصد قند موجود در ماست را حتی تا اندازهٔ یک آبنبات شیرین بالا می‌برد.

عدۀ دیگری از شرکت‌های تولید کنندهٔ ماست‌های کم چرب در جهان از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند که می‌تواند عملکرد انسولین را مختل نماید.

پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست‌ عادی به افراد توصیه می‌کنند از ماست‌های ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسر‌های میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده می‌شود که می‌تواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماری‌ها در او گردد.

پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند.
کد خبر 29ec2c969c6c4bf8979aae8c51421c9e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =