مواد غذایی> اقتصاد غذا - سازمان بین المللی قهوه با عرضه فراوان قهوه در بازارهای جهان در برآورد قبلی خود در خصوص کمبود جهانی قهوه تجدید نظر کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، سازمان مذکور قبلا پیش بینی کرده بود تولید جهانی قهوه در سال کشاورزی 2017-2016 به میزان 1.19 میلیون کیسه کم تر از مصرف جهانی آن خواهد بود. حال در آخرین برآورد خود 2.38 میلیون کیسه مازاد تولید برای این محصول اعلام کرده است.
در همین حال سازمان مذکور مصرف جهانی قهوه را 155.1 میلیون کیسه برآورد کرده است. حال اینکه تولید جهانی آن را با 3.57 میلیون کیسه افزایش، 157.4 میلیون تن تخمین زده است. مصرف جهانی قهوه پس از دو سال متوالی افزایش، در وضعیت کنونی تثبیت شده است. و به این ترتیب بازار جهانی قهوه با عرضه فراینده این محصول رو به رو است.در چنین وضعیتی قیمت جهانی قهوه از ماه اوت تا کنون روندی نزولی پیدا کرده است ماه پیش قیمت متوسط آن هر پوند 120.01 سنت بود. شاخص بهای قهوه روبوستا با 0.8 درصد کاهش به هر پوند 98.39 سنت رسیده است. در روز سه شنبه هفتم نوامبر قیمت قهوه روبوستا در بورس لندن با 1.7 درصد کاهش به هر تن 1824 دلار آمریکا رسید. نرخ پیش فروش قهوه عربی برای تحویل در دسامبر نیز در بورس نیویورک با 0.7 درصد کاهش به هر پوند 124.70 سنت رسید.
کد خبر 4f41c7bc433e4c8eabbe4dfd06c18195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =