بررسی روند برداشت دانه آفتابگردان در آرژانتین

مواد غذایی> اقتصاد غذا - یاشار غریبی: میزان برداشت دانه آفتابگردان در آرژانتین برای اوائل سال ٢٠٢٣ حدود ٤.٢-٤.٥ میلیون تن برآورد می شود که رکورد بی سابقه ای در ١٥ سال گذشته و همینطور نسبت به متوسط میزان برداشت در ٥ سال گذشته با ٣.٢ میلیون تن بالاتر است. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، حاشیه سود بالاتر با توجه به بازار فعلی و همینطور نیاز کمتر به کودهای کشاورزی در مقایسه با سایر غلات، از علل افزایش اراضی زیر کشت دانه آفتاب می باشد. کاشت دانه آفتاب در استانهای شمالی آرژانتین از ماه جاری میلادی آغاز خواهد شد، البته تا حدودی مشکلات ناشی از کمبود بذر در این مناطق گزارش شده که به نظر دولت، اجازه ورود بذر با گونه های جدید را جهت جبران کسری، صادر کرده است.
در نظر داشته باشیم که افزایش میزان تولید دانه آفتابگردان، مشخصا در رشد میزان افزایش روغن خام آفتابگردان و کنجاله سویا در اویل سال میلادی ٢٠٢٣ (شش ماه آینده) تاثیر خواهد داشت.
در زیر، روند کاشت و میزان برداشت دانه آفتابگردان در آرژانتین را از سال ٢٠٠١ بررسی می شود.

بررسی روند برداشت دانه آفتابگردان در آرژانتین

کد خبر 52995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =