۰ نفر
۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
غذا و تغذیه> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی حلوا را در رفع وسواس و کم‌خونی در زنان باردار موثر دانست.

حلوا ارده اراک حاوی ویتامین‌های A، B، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی (زینک)، آهن، مس، تریپتوفان، اسیدچرب امگا ۳، نشاسته، سلنیوم، فیبر، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئیدها و غیره است.

برای بررسی خواص حلوا ارده اراک و اینکه مصرف این حلوا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند. 

مهم ترین خواص حلوا ارده اراک

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی، درباره مهم‌ترین خواص حلوا ارده اراک گفت: مقادیر بالای پروتئین در این حلوا موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران و ورزشکاران، به‌خصوص بدن‌سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

وی افزود: مصرف حلوا ارده اراک موجب تقویت اعضای رئیسه بدن یعنی قلب، کبد و مغز می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این حلوا باعث افزایش اسپرم و تقویت قوای جنسی می‌شود؛ لذا برای افرادی که مشکل باروری دارند بسیار مفید و اثربخش خواهد بود.

عظمایی بیان کرد: حلوا ارده اراک به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف این حلوا موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود؛ لذا از آلزایمر پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: حلوا ارده اراک به علت داشتن ویتامین D، کلسیم، فسفر، سلنیوم و منیزیم تاثیری چشمگیر در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری(prevention) می‌کند.

وی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در این حلوا باعث ساخت سراتونین می‌شود؛ این ماده نشاط‌آور است و از استرس، اضطراب و افسردگی(Depression) پیشگیری خواهد کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: حلوا ارده اراک ویتامین‌ها و املاح معدنی مفیدی در خود دارد از این رو به تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو کمک کرده و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: بهبود خلق وخو، رفع وسواس فکری و عملی، تقویت معده و دستگاه گوارش از دیگر خواص این حلوای خوشمزه است.

مواد لازم حلوا ارده اراک

-آرد گندم ۴۰۰ گرم
-ارده ۲۲۰ گرم
-شیره خرما یا انگور نیم کیلو
-پودر نارگیل ۱۸۰ گرم
-پودر و خلال پسته به مقدار لازم
-گردوی خرد شده به مقدار لازم
-آب ۲ لیوان
-گلاب ۶ قاشق غذاخوری
-زنجبیل دم‌کرده یک قاشق غذاخوری
- کره محلی به دلخواه
طرز تهیه حلوا ارده اراک

-برای تهیه این حلوا ابتدا آرد گندم را کمی تفت می‌دهیم.
-ارده را به آرد گندم تفت داده شده اضافه می‌کنیم.
-مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم.
-گردوی خردشده و پودر نارگیل را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
-در یک ظرف جداگانه شیره انگور، آب و زنجبیل دم‌کرده را خوب هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم بجوشد.
-هنگامی که مواد به جوش آمد به ارده اضافه می‌کنیم.
-مواد را هم می‌زنیم تا قوام بیاید.
-در این مرحله اگر حلوا خیلی خشک بود مقداری کره محلی به آن اضافه می‌کنیم.
-سپس حلوا را قالب می‌زنیم و روی آن را با پودر پسته تزئین می‌کنیم.
-حلوای آماده شده را درون یخچال قرار می‌دهیم تا جا بیفتد.
-این حلوا در وعده‌های صبحانه یا عصرانه استفاده می‌شود.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 91440f70bea6445088cbd5f4a8678ffc

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =