۰ نفر
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
غذا و تغذیه> متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: یکی از شیوه‌های اشتباه شروع افطاری در ایام روزه‌داری، خوردن حجم زیادی از مایعات سرد در ابتدای افطار است که این رفتار خصوصا در افراد گرم مزاج، جوانان و افرادی که در طول روز عطش زیادی را تحمل کردند یا فعالیت زیادی داشته‌اند که منجر به تشنگی بیش از حد به آن‌ها شده بیشتر صدق می‌کند. 

دکتر مرتضی مجاهدی اظهار کرد: این افراد در ابتدای شروع افطار ممکن است چند لیوان آب یا دیگر مایعات سرد میل کنند که از دیدگاه طب ایرانی به شدت برای سلامت معده و حتی کبد و کل بدن مضر است. 

وی تصریح کرد: نوشیدنی سرد خصوصا به صورت ناشتا بسیار مضر خواهد بود.

متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: مطالعات جدید هم نشان می‌دهند که نوشیدن آب سرد در ایجاد بیماری‌های معده، گوارشی و حتی کبد چرب هم دخیل است. 

مجاهدی ادامه داد: برای شروع افطاری از مصرف آب سرد و مایعات سرد اجتناب کنید. 

وی یادآور شد: سرد شدن معده به دنبال مصرف مایعات سرد سبب آسیب به فرآیند هضم غذای خورده شده می‌شود و به دنبال آن مشکلات گوارشی و بیماری‌های معده ایجاد خواهد شد.

منبع:ایسنا
کد خبر 9165bc9056034601810d6f0f582fe3b2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =