صنایع غذایی> اقتصاد غذا – یکسان سازی قیمت آرد باعث بهبود کیفیت آرد و نان در کشور می شود.
به گزارش پایگاه خبری اققتصاد غذا «فود پرس»، قاسم زراعتکار رییس اتحادیه نانوایان سنتی شهر تهران در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان ضمن بیان مطلب فوق افزود:حدود 93 درصد نان کشور به صورت سنتی در کشور تولید می شود ومتاسفانه دولت هیچ برنامه ای برای بهبود وضعیت نان کشور ندارد.
وی با اعلام اینکه تنها 15 درصد نانوایی ها به صورت آزاد پز فعالیت می کنند گفت: 85 درصد نانهای سنتی و مسطح با آرد یارانه ای تولید می شود و متاسفانه دولت از سال 1393 تا کنون قیمت نان را افزایش نداده است.
زراعتکار خاطر نشان کرد: 85 هزار نانوایی در کل کشور فعالیت دارند که 13 هزار نانوایی بعد از تصمیم وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت در تاریخ 95.5.11 دایر شده است.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه نان در کشور متولی واحدی ندارد تصریح کرد: زنجیره گندم، آرد و نان باید به طور کامل به بخش خصوصی واگذار شود و محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت جزء معدود افرادی است که می تواند وضعیت بخش آرد و نان کشور را سروسامان دهد.
نظر شما