دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در واکنش به اطلاعیه اخیر سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان کنندگان و تولیدکنندگان درباره "لزوم توجه مردم به مشخصات مندرج بر روی بسته‌بندی بندی قوطی‌های روغن نباتی" برای جلوگیری از کم‌فروشی و گران فروشی گفت:حرف‌هایی مبنی بر گران‌فروشی در قاموس صنعت روغن نباتی کشور جایگاهی ندارد.

داریوش محمودی افزود:  این اتفاقات به‌صورت موردی است و با تناژ این صنعت همخوانی ندارد.
 
وی همچنی در خصوص قیمت روغن نبتی در سال 96 گفت:  قیمت روغن نباتی با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید از هفته آینده افزایش می‌یابد و پیشنهاد انجمن افزایش ۲۰درصید قیمت است.

محمودی در گفت و گو باخبرگزاری تسنیم اظهار کرد: با توجه به درخواست انجمن روغن نباتی برای افزایش قیمت روغن از سازمان حمایت، در حال انجام‌ امور مورد نیاز برای افزایش نرخ این محصول هستیم.

وی افزود: انجمن روغن نباتی درخواست افزایش 20 درصد روغن نباتی را با توجه به بالا رفتن نرخ ارز (مورد نیاز برای واردات مواد اولیه) و دستمزد و سایر هزینه‌ها پیشنهاد داده است اما میزان افزایش روغن در سال جاری باید توسط سازمان حمایت بررسی شود و ممکن است نرخ نهایی بیشتر یا کمتر از محاسبات انجمن باشد.

گفتنی است علیرضا رستمی مدیر کل نظارت بر محصولات کشاورزی و مواد غذایی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این باره اظهار داشت: براساس اخبار منتشر شده و اطلاعات واصله مبنی بر کاهش وزن و تثبیت قیمت و به عبارتی گرانفروشی در حوزه روغن نباتی ، لازم است مصرف کنندگان به منظور جلوگیری از گرانفروشی، نسبت به مشخصات مندرج بر روی بسته بندی قوطی‌های روغن نباتی توجه کنند.

کد خبر 9c998041fe4a4e57b28b43edae00197c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =