رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب معدنی‌های غیر استاندارد خطر بروز بیماری‌های وبا و اسهال را افزایش می‌دهند.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگویی راظهار کرد: مصرف آب معدنی‌های بی نام و نشان ممکن است باعث بروز مشکلات متعددی در افراد شود و حوزه سلامت را به خطر انداخته و هزینه‌های گزافی را به کشور و خانواده‌ها تحمیل کند.

وی عنوان کرد: مردم باید آب معدنی‌های مصرف کنند که دارای نشان استاندارد بوده و از سازمان غذا و دارو کشور تاییدیه لازم را گرفته باشد در غیر این صورت محتویات درون آب معدنی‌ از نظر بهداشتی قابل قبول نیست.

عزیزی تاکید کرد: آب معدنی های بی نام و نشان ممکن است به صورت دستی و بدون رعایت کردن مسائل بهداشتی پر شده باشند و بطری‌های آب استفاده شده در آنها غیر بهداشتی باشد.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب آلوده خطر بروز بیماری‌های وبا و اسهال را افزایش می دهد و بهتر است که از مصرف آب هاش آشامیدنی غیر بهداشتی بویژه در فصل تابستان جلوگیری شود.
کد خبر 9e149cfba8994561bd08dc43aa92f3ab

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =