۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۶
صنایع غذایی> فود پرس -  طبق توافق میان سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران نظارت شدید تری بر تولیدکنندگان آبلیموی غیر استاندارد با هدف حمایت بیشتر از مصرف کنندگان و تضمین سلامت غذایی محصول آبلیمو انجام می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، عصر روز گذشت در جلسه ای با حضور هدایت حسینی مدیرکل محترم نظارت بر غذا و دارو، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی و رئیس و اعضای هیات مدیره انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد و در این جلسه مقرر گردید، طبق توافق فی ما‌بین سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آبلیموی ایران نظارت شدید تری بر تولیدکنندگان آبلیموی غیر استاندارد با هدف حمایت بیشتر از مصرف کنندگان و تضمین سلامت غذایی محصول آبلیمو  صورت پذیرد.

بنا بر این گزارش دکتر حسینی در این جلسه اعلام کرد:سازمان غذا و دارو هیچ  مغایرتی را در رعایت اجرای استاندارد 117 جهت حفظ سلامت مصرف کنندگان نمی پذیرید.
کد خبر b68f30bc6a114238975963c673a7703c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =