صنایع غذایی> دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به شایعات اخیر در خصوص کیفیت پایین برخی آبلیموها گفت: سازمان های ملی استاندارد و غذا و دارو که به تولید مواد غذایی شناسنامه دار نظارت کامل دارند، در صورت مواجه شدن با هرگونه تخلفی بشدت با واحدهای متخلف برخورد خواهند کرد.

کاوه زرگران افزود: سازمان های نظارتی به وسیله ناظران خود روند تولید محصولات غذایی را در واحدهای تولیدی صنایع غذایی از جمله کارخانجات تولید آبلیمو به دقت بررسی می کنند و اگر تخلفی هم صورت گرفته باشد، ضمن اعلام نام برند و واحد تولیدکننده آن، برخورد لازم را بدون هیچ اغماضی صورت خواهند داد.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: در هر کارخانه تولیدی صنایع غذایی کشور از جمله آبلیمو، از طرف سازمان استاندارد ناظری تحت عنوان مسئول کنترل کیفیت در تمام مراحل تولید حاضر است و سازمان غذا و دارو هم ناظری تحت عنوان مسئول فنی در کارخانجات مواد غذایی دارد که او نیز بر روند کیفی و سلامتی کالای تولیدی در واحد مربوطه که به تولید و فرآوری مواد غذایی می پردازند، نظارت می کند.

وی در خصوص شایعاتی که مدتی است در خصوص آبلیموهای تولید داخل در جریان است، گفت: جدا از اینکه مردم باید هنگام خرید به نشان استاندارد و پروانه ساخت محصول توجه کنند باید در نظر داشته باشند که به دلیل اهمیت سلامت مردم و ارتباط مستقیم صنایع غذایی با این مسئله، سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو به عنوان ناظر وزارت بهداشت در بخش تولید مواد غذایی، سلامت مردم را بر هر اولویت دیگری ترجیح خواهند داد و اجازه نخواهند داد تا محصول بی کیفیت سلامتی آنها را به خطر بیندازد.

به گفته زرگران، این گونه شایعات که هر چند وقت یکبار در شبکه های اجتماعی پخش می شود نباید ملاک تصمیم گیری مردم باشد و هموطنان باید اطلاعات لازم در خصوص کیفیت مواد غذایی و کشاورزی را از مراجع ذیربط و رسانه های رسمی کشور پیگیری و براساس اخبار رسمی تصمیم گیری نمایند.

زرگران به اشاره به شیوه فعالیت سازمان های استاندارد و غذا و دارو در تایید کیفیت مواد غذایی از جمله آبلیمو، اظهار داشت: به مردم اطمینان خاطر می دهم که این دو سازمان تخصصی و با اهمیت کشور تمام تلاش خود را به کار می بندند که کالاهای مختلف تولید شده در زیرمجموعه های صنایع غذایی و تبدیلی کشور دارای بالاترین کیفیت و سلامت باشند و در این رهگذر هیچ مدارایی با متخلفان نخواهند داشت.

دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ادامه داد: گاهی موادغذایی ناسالمی که در برخی واحدهای تولیدی متخلف دیده می شود، به سرعت توسط دو نهاد اصلی ناظر بر صنایع غذایی و دیگر دستگاه های نظارتی رصد و شناسایی می شود و برخورد با متخلفان بدون هیچ اغماضی صورت خواهد گرفت و مصرف کنندگان باید اطمینان خاطر داشته باشند که تمام تلاش ها به کار بسته می شود تا کالای ناقض سلامتی مردم در بخش صنایع غذایی به سفره آنها راه پیدا نکند.

منبع:ایرنا
کد خبر 857f2e52f4d04a69b1e7cfe90ece0052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =