۰ نفر
۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۵
غذا و تغذیه> متخصصان تغذیه در مطالعه ای جدید بر ارتباط مصرف اسفناج با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده تاکید کردند.

متخصصان تغذیه در آمریکا در بررسی جدید خود خواص ضد سرطانی اسفناج را مورد تایید مجدد قرار داده و به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مصرف این سبزی با باکتریهای روده و ژنتیک تعامل ایجاد کرده تا تاثیرات مفید آن محقق شود.

مصرف اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می کند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، عامل وراثت تنها ۱۵-۱۰ درصد را شامل می شود. علاوه بر این، فقط پنج تا ۱۰ درصد از پولیپ ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می شوند.

در این بررسی جدید محققان به مطالعه فوائد اسفناج برای افراد مبتلا به نوع ژنتیکی سرطان روده بزرگ پرداختند.

سندرمی موسوم به "پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی" منجر به رشد چندین ​​گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیر سرطانی می شود. اکثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت برای برداشتن روده بزرگ به جراحی نیاز پیدا میکنند و پس از آن، مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ در اثنی عشر توصیه میشود.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان آمریکایی در این مطالعه، موش های مبتلا به پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی را برای مدت ۲۶ هفته با اسفناج تغذیه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف اسفناج می تواند رشد پولیپ را به تاخیر اندازد و نیاز به روشهای درمانی تهاجمی را از بین می برد.

منبع:ایسنا
کد خبر bfaeacd1914345298000e0a4c24d58e7

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =