صنایع غذایی> اقتصاد غذا - محصول جدید پنیر کم نمک و پروبیوتیک هراز با محدودیت چربی و کلسترول روانه بازار شد. 

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، شرکت لبنی دوشه آمل «هراز» با توجه به رسالت خود مبنی بر تولید محصولات  غذایی سالم  اقدام به تولید پنیر کم نمک کرد، پنیر فتا یکی از قدیمی ترین فرآورده های لبنی دنیا با غنای بالاست که نخستین بار یونانیان باستان از آن استفاده کردند. 

بنا بر این گزارش با توجه به اینکه امروزه عمده پنیرهای عرضه شده در بازار حاوی درصد بالایی از نمک و چربی است، شرکت فرآورده های لبنی دوشه آمل( هراز) با هدف افزایش سلامتی مصرف کنندگان برای نخستین بار در ایران اقدام به تولید پنیر فتا کم چرب و کم نمک با همان ویژگی های عطر و طعم پنیر فتا، البته غنی شده با باکتری های مفید پروبیوتیک و فیبر نموده که این محصول را به شیوه ای نوآورانه تبدیل به یک غذای سالم و خاص و فراسودمند نموده است.
دریافت کالری کمتر با محدود بودن میزان چربی به کار رفته به همراه فیبر بالای پنیر فتا کم چرب و کم نمک حتی برای افراد با رژیم غذایی خاص با محدودیت مصرف نمک و چربی، در واقع یک انتخاب درست از محصولی سلامتی بخش با کمک به حفظ تناسب اندام می باشد.

خواص سودمند پروبیوتیک ها:

بهبود سلامتی
افزایش ارزش غذایی
کاهش کلسترول خون
بهبود هضم لاکتوز در روده
بهبود عملکرد دستگاه گوارشی
تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن
جلوگیری و کاهش عفونت های روده ای

 
کد خبر c6b8dc1b885b4d36ba5fa6be99fa93dc

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =