۰ نفر
۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - محصول جدید  شرکت لبنیات هراز به نام دوغ چیلی شامل گوجه فرنگی حاوی انواع پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین ها روانه بازار شد.


به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فود پرس»، شرکت دوشه آمل«هراز» در راستای اهمیت رژیم های سلامتی دوغ چیلی به همراه گوجه فرنگی  را روانه بازار کرد.

فلفل قرمز یا چیلی به همراه گوجه فرنگی یکی از مهم ترین منبع ویتامین Aدر غذا هستند. علاوه بر آن به دلیل داشتن رادیکال های آزاد در فلفل تند و گوجه همراه با فرآورده تخمیری دوغ که حاوی باکتری های مفید گوارشی هستند مجموعا در جلوگیری از انواع سرطان ها به ویژه سرطان های گوارشی به شدت موثر و مفید می باشد.از طرفی به دلیل تندی این دوغ سوخت و ساز و مصرف اکسیژن با خوردن آن به حداکثر رسیده لذا در سوختن کالری و کاهش وزن موثر می باشد.هم چنین به دلیل وجود فیبر در چیلی و گوجه فرنگی مجموعاً یک نوشیدنی سالم حاوی انواع پروتئین ها،کلسیم و فسفر و ویتامین ها می باشد.
کد خبر 33cc84f6e126447aa13bd51d0ce9a4fb

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =