۰ نفر
۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱
یک متخصص تغذیه پیاز را دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد چربی دانست و به مردم توصیه کرد: هنگام آلودگی هوا پیاز مصرف کنند.


مرتضی صفوی به مردم توصیه کرد تا هنگام آلودگی هوا پیاز مصرف کنند.

وی ادامه داد: پیاز خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و به همراه سیر می‌تواند ریه را از آلودگی‌های ناشی از آلودگی هوا پاک کند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه سالهای سال است که تحقیقات در مورد خواص پیاز در حال انجام است گفت: حتی در برخی موارد مشاهده شده که در اتاق بیمار عفونی پیاز قاچ کرده و قرار می‌دهند تا میکروب‌ها کشته شوند.

وی همچنین پیاز را محصولی دانست که چربی خون را کاهش می‌دهد و به مبتلایان به چربی خون توصیه کرد تا پیاز را در سبد غذایی خود قرار دهند.

منبع:فارس
کد خبر cddd04e962454102882b4fbc4b3a5c90

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =