نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

    1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
    2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
    3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
    4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث      مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
    5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
    6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
    7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

کد خبر efccca7069924a579b3820b2f04aa37d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =