صنایع غذایی>  اقتصاد غذا - وزیر بهداشت با اهدای تندیس  به سیامک ربیعی عضو هیات مدیره انجمن کره گیاهی از  تلاش های این انجمن جهت ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروزو در مراسم روز جهانی غذا از انجمن کره گیاهی ایران به دلیل همراهی و همگامی  با سیاست های کلان نظام سلامت و وزارت بهداشت در جهت کاهش ایزومر ترانس و اسیدهای چرب اشباع در کره گیاهی و رساندن آنها به میزان استاندارد جهانی تقدیر کرد.

گفتنی است اعضای هیات مدیره و به ویژه ریاست هیات مدیره انجمن کره گیاهی طی سالهای اخیر تلاشهای جدی و مصرانه ای در جهت بهبود کیفیت محصولات و همراهی با سیاست های دولت  داشته اند.

کد خبر 06f0e1feefbd4a9caeabf6ce1c91f69e

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =