مواد غذایی> طبق مطالعه اخیر مصرف کمتر از پنج وعده میوه و سبزیجات در روز با افزایش خطر شکستگی لگن در ارتباط است.

به گفته دکتر «لیزا بایبرگ»، از دانشگاه آپسالا سوئد، دستورالعمل های غذایی بیانگر مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزیجات است.

برای بررسی رابطه بین مصرف همیشگی میوه و سبزی با شکستگی لگن، ۴۰,۶۴۴ مرد و ۳۴,۹۴۷ زن بین سنین ۴۵ تا ۸۳ سال که فاقد هر گونه بیماری قلبی عروقی و سرطان بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند.

در این مطالعه مشخص شد زنان و مردانی که هیچ سبزی و میوه ایی در رژیم غذایی شان نداشتند در مقایسه با افرادی که پنج نوبت در روز میوه و سبزی استفاده می کردند، ۸۸ درصد بیشتر در معرض شکستگی لگن قرار داشتند. هر چقدر میزان مصرف میوه و سبزیجات بیشتر باشد، این میزان به تدریج کاهش می یابد.

منبع:باشگاه خبرنگاران
کد خبر 131c1a6496de4e8d87af09562de492e5

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =