صنایع غذایی> اقتصاد غذا - تولید روغن پالم مالزی، به عنوان دومین تولید کننده بزرگ این فرآورده در جهان، در سال جاری میلادی به شدت کاهش می یابد، خشکسالی در جنوب شرقی آسیا، عامل اصلی افت تولید روغن مذکور است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»،تولید روغن پالم مالزی در ماه آوریل نسبت به زمان مشابه سال قبل با 23 درصد کاهش به 1.3 میلیون تن رسید.

پدیده آب و هوایی "ال نینو" به شدت به محصول پالم مالزی و اندونزی خسارت وارد ساخت. از این رو میزان موجودی روغن پالم در انبارهای مالزی به پایین ترین سطح از فوریه 2015 تاکنون رسیده است اما کاهش صادرات این محصول از مالزی مانع از افت بیشتر موجودی آن در مالزی شده است.

بنا بر این گزارش اگر پدیده آب و هوایی "ال نینو" همان گونه که بسیاری از کارشناسان انتظار دارند به پدیده آب و هوایی "لانینا" تبدیل شود، نه تنها بهبودی چشمگیر در محصول ایجاد نمی کند، بلکه وقوع سیل ممکن است به محصول مذکور آسیب مجدد برساند.
کد خبر 1b07356fae29495798084aabb5a95230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =