صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نان سحر در دهمین سال همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع برگزار شد، مفتخر به دریافت تندیس و لوح سپاس  برای محصولات فاقد گلوتن و نان پروبیوتیک شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این کمیته عالی نشان ایمنی و سلامت برای ارزیابی و انتخاب به منظور اعطای نشان مذکور ،تقاضای واحدهای تولیدی در خصوص ادعا یا ادعاهای مرتبط با سلامتی مطابق با دستورالعمل نشان ایمنی وسلامت را بررسی اولیه نموده ونتایج کارشناسی در معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور جهت بررسی به کمیته فرعی در اداره کل ارسال گردید، و پس از آن در کمیته عالی نشان ایمنی و سلامت که متشکل از ارگانها و سازمانها صاحب نظر مانند نماینده دفتر بهبود تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه طرح موضوع و بررسی نهایی صورت گرفت.

در همین راستا در روز 25 مهرماه سال جاری و در محل تالار وحدت، از میان 74 محصول که ازطرف شرکتها تولیدی جهت تمدید و یا اخذ نشان ایمنی و سلامت درخواست داده بودند  34 محصول غذایی مجوز دریافت نشان ایمنی و سلامت را بدست آوردند.

بر این اساس مهدی خان محمدی مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر  طی پیامی این موفقيت ارزشمند را به همکاران عزیز شرکت  تبريک گفت و خاطر نشان کرد که اميدواریم  با تلاش هاي روزافزون در این عرصه، موجبات نوآوری و ارتقاء کیفیت محصولات شرکت نان سحر را براي مشتریان محترم این برند به ارمغان آوریم.


کد خبر 2375039475ff41ebb34623efc8da51ee

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =