صنایع غذایی>اقتصاد غذا - بازار جهانی شکر پس از پنج سال مازاد تولید ممکن است به علت توالی کاهش تولید با کمبود عرضه مواجه شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این نخستین کمبود عرضه این فرآورده در جهان طی شش سال گذشته محسوب می شود.
آخرین باری که بازار جهانی شکر با کمبود عرضه مواجه گردید، سال های 2009 و 2008 بود.

خشکسالی در مناطق کشت نیشکر ناشی از پدیده "ال نینو" به فیلیپین و ویتنام نیز سرایت کرده است.

بسیاری از تحلیلگران بازار شکر کمبود 6.2 میلیون تنی برای بازار جهانی شکر در سال های 2017 و 2016 پیش بینی می کنند.
کد خبر 2e29b7028f974d308cad4993f98adafb

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =