صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ شکر به علت فروش های سوداگرانه پایان هفته کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، این در حالی است که تنزل در میزان نیشکر خرد شده در برزیل نتوانست به بازار این فرآورده رونق ببخشد. افت میزان نیشکر فرآوری شده برزیل موجب شگفتی دست اندرکاران معاملات شکر گردید.

نرخ شکر خام برای تحویل در مارس در بورس کالایی نیویورک با 1.2 درصد کاهش به هر پوند 14.43 سنت آمریکا رسید، با وجود این نرخ شکر نسبت به آغاز هفته 1.6 درصد بالاتر بود.
کد خبر 0535ba32fb9b42d98e6469b5f2c5ff32

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =