صنایع غذایی> اقتصاد غذا - کارشناسان بین المللی پیش بینی می کنند تولید جهانی شکر با کمبود مواجه می شود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، افت تولید شکر هند نیز موجب می گردد این کشور همچنان این فرآورده را وارد کند. چشم انداز رشد واردات شکر هند بهبود محصول برزیل را تحت الشعاع قرار داد، از این رو تولید جهانی شکر کم تر از میزان تقاضا می گردد.
طبق پیش بینی جدید کمبود جهانی شکر از پیش بینی قبلی مبنی بر کمبود 6.38 میلیون تن به 7.67 میلیون تن می رسد.
پدیده آب و هوایی "ال نینو" در آسیا در افت تولید شکر موثر بود.

در این راستا، تولید شکر هند در سال کشاورزی 2016-2015 به 25.11 میلیون تن می رسد که از میزان پیش بینی شده به مراتب کم تر است.
کد خبر 387e5594ccc54473aabd5ccbcf29da63

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =