مواد غذایی> در حالی که ال نینو در چشم انداز محصولات سایه انداخته است، قیمت همه کالاها در ژانویه کاهش پیدا کرد.

در حالی که ال نینو در چشم انداز محصولات سایه انداخته است، قیمت همه کالاها در ژانویه کاهش پیدا کرد.

شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ژانویه کاهش پیدا کرد و 1.9 درصد کمتر از از ماه گذشته در سال 2015 بود. البته قیمت تمام کالاهای به خصوص شکر این کاهش را تجربه کردند.

شاخص قیمت مواد غذایی فائو با 150.4امتیاز در ژانویه، 16 درصد نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرد و به کمترین میزان از آپریل 2009 رسید.

عوامل اصلی این کاهش طولانی مدت قیمت کالاهای غذایی به طور کلی در فراوانی عرضه، کاهش رشد اقتصادی جهان و تقویت دلار آمریکا عنوان شده است.

در این ماه فائو هم پیش بینی خود برای تولید غله در سراسر جهان در سال 2016 را افزایش داد به عنوان یک نتیجه از کاهش مصرف و افزایش دورنمای تولید سال 2015.

شاخص قیمت شکر 4.1 درصد از ماه دسامبر، اولین سقوط در 4 ماه، کاهش پیدا کرد که به دلیل شرایط محصول در برزیل بوده است. برزیل پیشرو در تولید و صادرات قند و شکر است.

شاخص قیمت لبنیات به دلیل تقاضای بیحال و واردات کم جهان 3.0 درصد کاهش یافته است.

شاخص قیمت غلات هم 1.7 درصد کاهش پیدا کرد. این کاهش به دلیل منابع فراوان جهانی و افزایش رقابت در بازارهای صادراتی به ویژه برای گندم و ذرت و افزایش قدرت دلار بوده است.

شاخص قیمت روغن های گیاهی هم با کاهش 1.7 درصدی مواجه شد که عمدتا به دلیل کاهش قیمت روغن سویا بوده است.

شاخص قیمت گوشت 1.1 درصد از ارزش خود از دسامبر کاهش پیدا کرد.

منبع:صدای اقتصاد
کد خبر 62f7aaa997454f57bb082f2db84d72ab

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =