مواد غذایی> بر اساس آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی کشور، کلیه واحدهای تولیدی، بسته بندی و فرآوری فرآورده های خام دامی موظف به اخذ پروانه تولید برای هر محصول خود هستند.


به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در همین راستا دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با مشارکت تشکل های مربوطه تولیدی در گام اول تعداد 182 نوع فرآورده خام دامی را در حوزه گوشت قرمز، گوشت مرغ و محصولات شیلاتی شناسنامه دار نموده و پروانه تولید آنها از اول آبان ماه تا پایان دی ماه 94 توسط ادارات کل دامپزشکی استانها و با مشارکت نمایندگی های تشکل ها انجام خواهد گرفت.

عباس عباسی در ادامه بیان نمود: از اول بهمن ماه 94 کلیه مراکز عرضه مواد پروتئینی که دارای پروانه بهداشتی بهره برداری از دامپزشکی استانها هستند موظفند که صرفا فرآورده های خام دامی شناسنامه دار را عرضه نمایند و از عرضه مواد پروتئینی با منشاء دامی و خام بدون هویت جلوگیری به عمل خواهد آمد.

وی اضافه کرد: کلیه واحدهای عرضه خرده پا نظیر قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها و غرفه های میادین عرضه شهرداریها، کیترینگ ها و ... در صورتی می توانند فرآورده خام دامی شناسنامه دار را عرضه و استفاده نمایند که دارای مجوز بهداشتی از دامپزشکی استانها اخذ کرده باشند و در غیر این صورت قطعه بندی و بسته بندی هرگونه فرآورده خام دامی در مراکز عرضه نظیر قصابی ها، مرغ فروشی ها و ماهی فروشی ها از اول بهمن ماه 94 ممنوع خواهد شد.
کد خبر 6413b12e163b4b3bb8e4c14740b0b5d3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =