مواد غذایی> نتایج پژوهش محققان دانشگاه پورودو حاکی از آن است که مصرف تخم‌مرغ پخته به همراه سبزیجات جذب مواد غذایی موجود در سبزیجات و عموما جذب کلی مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، زمانی که میزان زیادی تخم‌مرغ به همراه گوجه، اسفناج، هویج و کاهو مصرف شود، جذب کاروتنوئیدها_ رنگدانه‌های آلی که در سبزیجات و تخم مرغ یافت می‌شود_ سه تا 9 برابر افزایش پیدا می‌کند.

کاروتنوئید موجود در سالاد شامل بتا کاروتن، آلفا کاروتن، لیکوپن، لوتئین و زآکسانتین می‌باشد که دو مورد آخری در زرده تخم مرغ یافت می‌شوند.

به گفته محققان، وجود لوتئین و زآکسانتین باعث می‌شود که ارزش غذایی مواد موجود در سبزیجات نیز افزایش پیدا کند.

نتایج این پژوهش طی نشست سالیانه انجمن تغذیه آمریکا مطرح خواهد شد.

منبع:ایسنا
کد خبر 6dc06e5f564a4132ba90871a86e9eb42

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =