صنایع غذایی> اقتصا د غذا - معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به  بررسی چشم انداز تولید، مصرف و تجارت شکر در جهان طی سالهای 2017 تا 2026 پرداخته است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، متن گزارش تهیه شده توسط اتاق بازرگانی, صنایع، معادن و کشاورزی تهران با عنوان " چشم انداز تولید، مصرف و تجارت شکر در جهان طی سالهای 2017 تا 2026" به شرح زیر است.


کد خبر 8717f9dc14c04a2098081a7eb2192e9a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =