غذا و تغذیه> افزایش سن یا به عبارتی پیری روندی طبیعی در زندگی همه انسانها است. اما این یک اشتباه بزرگ است که برخی افراد به محض عبور از دهه چهارم زندگی ، خود را رها می کنند و به ویژه نسبت به رژیم غذایی خود بی توجه می شوند.

پیر بیش از آن که جسمانی باشد روانی است و هر فرد می تواند تا آخرین لحظه زندگی خود حس کند هنوز جوان است. اما برای جوان ماندن بهتر است کمی به تغذیه خود نیز توجه کنیم:

_چای سبز را می توان اکسیر جوانی دانست. هر اندازه بیشتر چای سبز بنوشید، می توانید امیدوار باشید که به مدد آنتی اکسیدان ها جوانتر بمانید

_سبزیجات پهن برگ نیز خواص بی نظیری برای جوان ماندن دارند. با مصرف اسفناج، کلم و کاهو جوانی خود را بیمه می کنید

_میوه های تابستانی مثل هلو برای لطافت و جوان ماندن پوست و مو نقشی ویژه دارند

_کلم بروکلی یکی از برترین گیاهان برای حفظ شادابی و جوانی است

_با مصرف منظم هویج از یک سو به لطافت پوست و پیشگیری از پیرچشمی کمک می کنید و از سوی دیگر سلولهای ضد پیری را شکست می دهید

_گریپ فروت با خواص متعدد خود همزمان فشار خون را کنترل و مانع از سکته قلبی می شود

_سیر و پیاز به عبت آنتی اکسیدانهای متعدد خود نقشی پررنگ در کنترل و درمان مشکلات رایج پیری دارند و البته باعث می شوند کمتر بیمار شوید

_خیار و سایر سبزیجاتی که منابع قوی آبرسان پوست هستند باعث می شوند پوستی شفاف تر و شاداب تر داشته باشید

_فلفل یکی از ادویه هایی است که مانع از بروز آلزایمر و پیری سلولهای مغز می شود. فلفل سبزی تازه، فلفل قرمز تازه و فلفل دلمه ای را فراموش نکنید

_قارچ سرشار از پروتئین های گیاهی است که از زوال عقل پیشگیری می کند

_گوجه محرک و دوستدار پوست است و فرانسوی ها آن را میوه عشق و جوانی می نامند

 

منبع:پایگاه خبری انتخاب
کد خبر 948fb22992b94dd6b202c2b2cf2f932c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =