مواد غذایی> اقتصاد غذ - اولین کنگره رستوران داران شهر تهران با حضور اعضا و هیات رئیسه اتحادیه رستوران داران تهران و رئیس اتحادیه های سرتاسر کشوردرهتل المپیک تهران سه شنبه 24 دی ماه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»،  حاج اصغر میر ابراهیمی رییس اتحادیه تهران طی سخنانی گفت: هدف از این کنگره برگزاری نشست های تخصصی است که صدای این صنف به گوش مسئولین مرتبط برسد.
وی افزود: در نظر است با برگزاری نشست های تخصصی درخصوص موضوعاتی نظیر مالیات، تعزیرات، تهیه مواد اولیه و بهداشت محیط به این مشکلات بیشتر پرداخته شود.
وی این موضوعات را بخش مهمی از مشکلات تمامی اعضای این صنف دانست و ابراز امیدواری کرد تا با اینگونه نشست ها بتوان صدای این صنف را به گوش مسئولان رساند.

بنا براین گزارش در بخش نخست نشست ها موضوع تامین مواد اولیه با حضور علیرضا محمودی، علیرضا عبدالهی ودکتر حمید آهنگربررسی شد.
علیرضا محمودی در این نشست به موضوع کیفیت، قیمت وتقلب اشاره کرد و گفت: دربحث مواد اولیه رستوران که بیش از4000 قلم کالا مورد نیاز می باشد نباید کیفیت را فدای قیمت کرد زیرا درمواردی کم فروشی برای کاهش قیمت صورت می گیرد و گاها کیفیت نیز همین تاثیر را دارد لذا تهیه مواد اولیه نقش مهمی درصنعت رستوران دارد.
در ادامه این نشست دکتر حمید آهنگراز شرکت های عرضه کننده زعفران با برند فرهیخته نیز به موضوع تهیه زعفران پرداخت و گفت: زعفران نیز از این قاعده مستثنی نیست.به طور مثال ترکیب زعفران قدیمی وجدید و یا اضافه کردن الیاف و یا رنگ و یا ساقه زعفران سرمازده همگی باعث پایین آمدن کیفیت و قیمت خواهد بود و این ارزانی دلیل رقابت نیست بلکه تقلب درفروش است. لذا تهیه مواد اولیه از برندهای معتبربرای صنعت رستوران داری از اهمیت بالایی برخوردار است.
کد خبر bb6b973ed92b453db994b80ea1c1ffca

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
    0 0
    بسیار زیبا و عالی . همنشینی  هیات رئیسه اتحادیه رستوران داران تهران و رئیس اتحادیه های سرتاسر کشور بسیار ایده کار آمد و مفیدی بوده .