صنایع غذایی> اقتصاد غذا - فرآوردهای لبنی خاتون گیلان – سارا به عنوان برند برتر در اولین جشنواره برند برتر استان گیلان انتخاب شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، شرکت فرآورده های لبنی خاتون گیلان تولید کننده محصولات لبنی با برند سارا در تاریخ 11/11/95 در اولین جشنواره برند برتر استان گیلان توانست مقام برند برتر را از آن خود نماید.

شایان ذکر است لبنیات سارا با ارائه محصولات مطلوب و رعایت ایمنی غذا در تولید محصولات لبنی توانست جهت مصرف کنندگان ایجاد اعتماد نماید. ضمناً این واحد اولین واحد تولید دوغ در کشور می باشد که در سال 1374 برای اولین بار در ایران نشان استاندارد را از آن خود نمود و عطر و طعم دیگری به دوغ ایرانی ببخشید. 


کد خبر fb6288fe278f445db8d73df36e951414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =