بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، استاندارد ملی پنیر خامه‌ای با چربی گیاهی باطل شد.

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی،بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: با هدف اجرای سیاست های سلامت محور دولت و در راستای تحقق اهداف سازمان ملی استاندارد ایران ، پیشنهاد ابطال استاندارد ملی فرآورده پنیر خامه ای با چربی گیاهی به شماره 13525 از سوی این دفتر مطرح شد و در یک هزارو سیصد و هفتاد و چهارمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی به تصویب اعضاء رسید.

با ابطال این استاندارد ، هیچگونه پروانه کاربرد نشان استاندارد ملی ایران درخصوص محصول مذکور صادر نخواهد شد و همچنین بر این اساس استفاده از چربی های گیاهی از جمله روغن پالم نیز در این فرآورده ممنوع است.

منبع:مهر
کد خبر ff5edec2e7ba42248af0bcb6283bf4f8

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =