مدیرکل سازمان استاندارد استان تهران گفت: بازنگری در استاندارد مصرف روغن پالم در لبنیات با هدف محدود کردن مصرف این روغن انجام می‌شود.


مسلم بیات در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: استفاده از روغن پالم تنها در 8 محصول لبنی مجاز است که بستنی، پنیر پروسس و پنیر پیتزا از آن جمله هستند.

وی تصریح کرد: کار بازنگری در استاندارد مصرف روغن پالم در این 8 محصول در حال انجام است تا از این طریق، مصرف این روغن در این محصولات محدودتر شود به طوری که در هیچ محصول لبنی از روغن پالم استفاده نشود.

بیات با بیان اینکه با بازنگری‌ در استانداردها استفاده از روغن پالم محدود خواهد شد، ادامه داد: این مسئله که سازمان استاندارد به دنبال تدوین استانداردهای جدید در جهت افزایش مصرف روغن پالم در لبنیات است، شایعه است.

وی با بیان اینکه استفاده از روغن پالم در شیر و ماست ممنوع است، گفت:‌ بررسی های ما در تهران نشان داد که در شیر و ماست توزیع شده در تهران، هیچ نمونه‌ای از روغن پالم وجود نداشته است.
کد خبر 6d261750c4db4b179a6f572229fa0517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =