۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶
به گفته پزشکان، بین سطح امگا ۳ و تغییرات مغز، رابطه شگفت‌انگیزی وجود دارد و مصرف ماهی به سلامت مغز کمک می‌کند.


به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، با توجه به تحقیقات اخیر پزشکان در دانشگاه «پیتزبورگ»، خوردن یک قطعه ماهی پخته شده هر ماه و یک بار در هفته در افزایش سلامت مغز کمک می‌کند.

به گفته کارشناسان بهداشت،‌ خوردن ماهی پخته شده به طور مرتب، می‌تواند سلامت مغز را تقویت کرده و از زوال عقل جلوگیری کند.

این تحقیقات نشان داد افرادی که در رژیم غذایی خود ماهی پخته شده «نه سرخ شده » می‌خورند، مغز آنها حجم بزرگتری در منطقه مرتبط با حافظه و شناخت دارد.

محققان با بررسی اسکن‌های مغز 260 نفر، از رابطه بین سطح امگا3 و تغییرات مغز بسیار شگفت زده شدند.

لازم است بدانید که ماهی اگر سرخ شود منجر به نابودی اسیدهای چرب سالم ماهی می‌شود برای همین پزشکان در این تحقیقات به مصرف ماهی پخته شده توصیه کردند.
کد خبر مصرف ماهی به سلامت مغز کمک می‌کند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =