صنایع غذایی> اقتصاد غذا -  در مراسم روز جهانی غذا «نان سحر» نشان ایمنی و سلامت برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو دریافت کرد. 


به  گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، شرکت نان سحر در راستای سیاست تولید محصولات سلامت محور اقدام به تولید نان حجیم و نیمه حجیم جو حاوی 50 درصد آرد جو، 10 درصد سبوس تخمیری که فاقد نمک، شکر و روغن در فرمولاسیون  می باشد ، نمود. از اینرو در شانزدهمین سال همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع در روز 23 مهرماه سال جاری و در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو گردید.

بر این اساس مهدی خان محمدی مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر این موفقيت ارزشمند را به همکاران عزیز شرکت  تبريک عرض نموده و خاطر نشان کردند که اميدواریم  با تلاش هاي روزافزون در این عرصه ، موجبات نوآوری و ارتقاء کیفیت محصولات شرکت نان سحر را براي مشتریان محترم این برند به ارمغان آوریم.

کد خبر 1ea106836fcc4647b6109d8103729021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =