فود پرس - همایش کاهش هزینه و افزایش فروش در صنعت رستورانداری 30 خرداد ماه توسط گروه فیدیلیو در تهران برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار ما، رئوس مطالب آموزشی این همایش عبارتند از:
-بررسی راه های کنترل و کاهش هزینه های مواد غذایی و نیروی کار
-پیاده سازی نظام کنترل هزینه و درآمد
-بررسی روش های بودجه بندی برای کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری
-افزایش فروش و کاهش هزینه ها با طراحی مجدد منو
-ترفندهای ارتقاء فروش در شرایط رکود تورمی در اقتصاد
-معرفی روش های متنوع فروش و بازاریابی
این همایش به گونهای طراحی شد تا مخاطبانی از جمله مدیران رستوران ها، مدیران مالی و واحد های غذا نوشابه و تشریفات در هتل ها، تالارهای پذیرایی و برگزارکنندگان مجالس را دربر گیرد.
این همایش آموزشی، پنجشنبه 30 خردادماه 1392، از ساعت 9 الی 17در محل سالن کنفرانس هتل آکادمی فوتبال ایران (جنب درب اصلی ورزشگاه آزادی) برگزار خواهد شد.
-بررسی راه های کنترل و کاهش هزینه های مواد غذایی و نیروی کار
-پیاده سازی نظام کنترل هزینه و درآمد
-بررسی روش های بودجه بندی برای کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری
-افزایش فروش و کاهش هزینه ها با طراحی مجدد منو
-ترفندهای ارتقاء فروش در شرایط رکود تورمی در اقتصاد
-معرفی روش های متنوع فروش و بازاریابی
این همایش به گونهای طراحی شد تا مخاطبانی از جمله مدیران رستوران ها، مدیران مالی و واحد های غذا نوشابه و تشریفات در هتل ها، تالارهای پذیرایی و برگزارکنندگان مجالس را دربر گیرد.
این همایش آموزشی، پنجشنبه 30 خردادماه 1392، از ساعت 9 الی 17در محل سالن کنفرانس هتل آکادمی فوتبال ایران (جنب درب اصلی ورزشگاه آزادی) برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام میتوانید به سایت مؤسسه آموزشی سیاحان مراجعه فرمایند.
نظر شما