مواد غذایی> تحقیقات جدید نشان می دهد که احتمال عود تومور و مرگ در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ که به طور منظم قهوه می نوشند، کمتر است.

پژوهش های مرکز سرطان دانا فاربر در بوستون ایالات متحده نشان داد که آن دسته از بیماران مبتلا به سطح پیشرفته (مرحله ۳ ) سرطان روده بزرگ که هر روز چهار فنجان یا بیشتر نوشیدنی کافئین دار می نوشند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی خورند، احتمال عود بیماری یا مرگ ناشی از سرطان ۵۲ درصد پایین تر است.

حتی افرادی  که کمتر از این مقدار (دو تا سه فنجان)، به طور منظم، در روز قهوه می نوشند، از مزایای آن منتفع می شوند.

در حال حاضر شواهد محکمی وجود دارد مبنی بر این که رژیم غذایی و شیوه زندگی می تواند تاثیر مثبت قابل توجهی در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده داشته باشد.


منبع:مهر
کد خبر 4194505076114d57ba54d906e6fc24d0

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =