کشاورزی> اقتصاد غذا - 3 سال كاهش توليد در سالهاي 2013 تا 2015 اين انتظار را ايجاد كرده بود كه توليد شكر در منطقه تهديد افتاده است. اما اكنون دو سال است كه توليد شكر رشد را تجربه ميكند و اين اميد را ايجاد كرده است كه بار ديگر توليد اين محصول استراتژيك در مدار صعود قرار گيرد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در آمارهاي ارائه شده از سوي منابع جهاني علاوه بر اين اعداد و ارقام كه نشان ميدهد توليد شكر در سال زراعي 2018-2017 از مرز 190 ميليون تن عبور كرده است، آمار مصرف جهان نيز ترسيم و معلوم شده است كه مصرف كل شكر در سال زراعي يادشده 184 ميليون تن خواهد شد. برزيل با توليد 40 ميليون تن هندوستان با توليد 26 ميليون تن و چين با توليد 12 ميليون تن در صدر توليدكنندگان جهان قرار دارند. اين درحالي است كه هند با مصرف 27ميليون تن مصرفكننده نخست شكر است و با فاصلهاي حدود 60 درصد از چين در صدر قرار دارد. چين نيز بزرگترين واردكننده جهان در سال 2017-2016 بوده است و اندونزي در مقام دوم قرار دارد. ذخيره نسبت به مصرف در سال زراعي 2018-2017 رقمي معادل 39 درصد است كه 2 درصد كمتر است.
بنا بر این گزارش یک محاسبه ساده نسبت به متوسط سالهاي 2012 تا 2015 نشان ميدهد برزيل و هند در مجموع با توليد 67 ميليون تن شكر در سال زراعي 2017-2016 حدود 35 درصد توليد جهان را در اختيار داشتهاند.
نظر شما