۰ نفر
۳۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
غذا و تغذیه> میوه‌هایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.

محمد کاشانی مدرس علوم تغذیه با اشاره به ضد سرطانی بودن هسته‌های میوه‌هایی که استفاده می‌کنیم؛ گفت: میوه انگور بسیار شیرین است و هسته انگور اگر با دندان شکسته شود موادی را از خود ترشح می‌کند که ضد سرطان است، انار آنتی اکسیدان بسیار خوبی است و در هسته آن نیز وجود دارد، هسته زرد آلو چون تلخ است باید روزی 15 عدد از این هسته خورده شود و این هسته هم خاصیت ضد سرطانی دارد همچنین می‌توان از این هسته روغن تهیه کرد و از خواص روغن هسته انار نیز بهره مند شد.

وی تصریح کرد: میوه‌هایی که به صورت ارگانیک یا طبیعی شکل بگیرد دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و می‌تواند به عنوان آنتی کانتر محسوب شود، برگه زرد آلو خون ساز است و سیستم ایمنی بدن را تقویت و می‌تواند بدن را از لحاظ وزنی متعادل کند.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر aba9aa080fdd4475917c880227d3bec6

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =