مواد غذایی>اقتصاد غذا - آخرین گزارش فائو در زمینه عرضه و تقاضای غلات بیانگر آن است که در سال 2016 تولید جهانی گندم 1.4 درصد کاهش می یابد، علت آن خشکسالی در جهان و افت کاشت زمستانه این محصول در روسیه و اوکراین است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، اما در چین و پاکستان انتظار می رود میزان برداشت گندم به سطح بی سابقه ای افزایش یابد. میزان برداشت گندم در هند نیز افزایش می یابد. در همین حال فائو برآورد قبلی خود را در زمینه تولید غلات تعدیل کرد. تحولات در آسیا سبب گردید تولید غلات در سال 2015، 1.4 درصد کم تر از تولید فراوان سال 2014 گردد. میزان موجودی غلات تا پایان سال 2016 به 636 میلیون تن خواهد رسید که در مقایسه با آغاز سال بدون تغییر خواهد ماند اما 6.2 میلیون تن از پیش بینی ماه قبل کم تر است.

گفتنی است نسبت موجودی به مصرف غلات که شاخص عمده امنیت غذایی جهان است همچنان در سطح نسبتا بالای 24.7 درصد قرار دارد.
کد خبر b2d59c8b1e824faea88a8fd2d9f8fe36

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =