مواد غذایی> معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید براینکه جوش شیرین در نان سنتی اصلی ترین عامل پوکی استخوان است گفت: نان صنعتی بر روی حرارت اندک پخت می شود و نمک مصرفی آن نیز اندک است.

قباد محمدی افزود: نان صنعتی و بسته بندی شده تحت کنترل سازمان غذا و داروست و دارای تاریخ تولید و انقضاست.

وی اظهار کرد: نان های سنتی به دلیل نداشتن تاریخ انقضا ممکن است به کپک آلوده شود که عاملی برای ابتلا به سرطان کبد خواهد شد.

به گفته محمدی، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، صنعتی شدن مواد غذایی نشانه ای برای سلامت و امنیت غذاست.

مدیر مرکز توسعه، تحقیق و آموزش‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تاکید براینکه مردم باید به سلامت مواد غذایی حساس باشند ادامه داد: تولیدکنندگان مجوزدار حتما نسبت به درج شرایط نگهداری بر روی بسته موادغذایی اقدام می کنند.

وریا رحیمی اظهار کرد: مصرف غذای تازه و توجه به شرایط نگهداری آن در منزل، مهم ترین شعار در هفته جهانی غذاست که به همین منظور برنامه هایی امسال در مدارس برگزار می شود و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر bb14af6cfdea4dff9d1e5a23135835fa

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عباس شاهمرادی ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۱
    0 0
    باسلام : یک جواب خلاصه به علوم پزشکی محترم کرمانشاه،بهبودکیفیت نان باورقه کاغذ درست نمیشه من نمیدانم نا نیکه هرروزه تازه به تازه میخریم ومیخوریم کپک زدگیش کجاست،وضمنآ درحدود 50قلم جنس ازجمله لبنیات مثل ماست هاوکباب ها،اگه جوش شیرین نزنن اصلآ نمیشه بعمل بیارنیش تازه مواد نگهدارنده خودش برای سلامتی مضراست،خواهشن نان سنتی را نکوبید برای نان صنعتی باید فرهنگ سازی نمود،بابسته بندی نمیشه باحرف نمیشه باتبلیغ نمیشه چاره ی کاررا جای دیگری جستجوکنید آقای دکتر،عباس شاهمرادی عضوهیئت مدیره شرکت تعاونی نانوایان تهران