معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: استفاده از روغن پالم در تولید محصولات لبنی تخلف محسوب می شود و با تولیدکنندگانی که از روغن پالم استفاده کنند قاطعانه برخورد می شود.

دکتر محمد تمیمی در گفت و گو با ایرنا افزود: روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی است که از میوه نخل روغنی استخراج می شود.

وی اظهار کرد: روغن پالم دارای 50 درصد اسید چرب اشباع، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است که مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در کشور 300 نوع فرآورده لبنی تولید می شود، گفت: این فراورده ها شامل هشت نوع پنیر پروسس آنالوگ، اسپریدهای مخلوط، پنیر تازه با چربی گیاهی (پنیر تازه آنالوگ)، پنیر خامه ای با چربی گیاهی، پنیر پیتزای پروسس، شیر خشک با چربی گیاهی و بستنی پروبیوتیک است.

دکتر تمیمی افزود: به دلیل ارزان بودن روغن های گیاهی مانند روغن پالم در تولید فرآورده های پرچرب لبنی، چربی طبیعی شیر استخراج شده و چربی گیاهی جایگزین آن می شود که این اقدام تخلف محسوب می شود.

وی تصریح کرد: به همین منظور از کارخانجات تولید کننده لبنیات در استان کردستان بازرسی بعمل می آید.

در استان کردستان پنج کارخانه تولید محصولات لبنی فعالیت دارند.
کد خبر هشدار دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تولید کنندگان لبنیات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =