۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴
دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: بهترین اتفاق در مصرف تنقلات آنهایی هستند که مغزشان خام است.

عاطفه فولادی اظهار داشت: از نظر تغذیه ای مغزهای پخته یا به اصطلاح بو داده شده به دلیل میزان بالای فلفل، نمک و انواع طعم دهنده هایی که به آن می افزایند خواص خود را از دست می دهند.

وی افزود: از آنجایی که این مغزها به دلیل وجود ویتامین، املاح، روغن و چربی های مفیدشان ارزش غذایی می یابند نمک زیاد می تواند خواص آنها را از بین برده یا به حداقل برساند.

فولادی مقدم تصریح کرد: مضرات مصرف نمک زیاد، مثل روز بر همگان روشن است لذا اگر فردی مستعد بیماری باشد ممکن است به مصرف نمک زیاد به انواع بیماری های قلبی، عروقی و فشارخون و انواع دیگر از این دسته مشکلات مبتلا شود.


منبع:مهر
کد خبر 8b9b551f1396423fb759f8ba0c73e848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =