مواد غذایی> اقتصاد غذا- نتایج حاصل از گزارش متوسط قیمت اقلام خوراکی در مناطق شهری نشان می دهد در گروه نان و غلات، اقلام "رشته آش" با ٣,٤ درصد ،"شیرینی خشک" با ٣.٢ درصد و "ماکارونی" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس» به نقل از مرکز آمار ایران، در تیر ماه ١۴٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام "رشته آش" با ٣,٤ درصد ،"شیرینی خشک" با ٣.٢ درصد و "ماکارونی" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٤,٢ درصد،" گوشت گاو یا گوساله" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ٠.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ١١,٦ درصد، "روغن مایع" با ٣.٤ درصد و "ماست پاستوریزه" با ٢.٨ درصد بوده است. همچنین در این گروه "روغن نباتی جامد" با ٢.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

ميوه و خشكبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ١٣ درصد و "خربزه" با ١٠,٧ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "لیمو­ترش" با ١٤.٦ درصد و "موز" با  ٧.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­اند.

سبزيجات و حبوبات

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با ١٤ درصد، "خیار" با ١٠,٣ درصد و "هویج فرنگی" با ١٠.٢ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "گوجه فرنگی" با ١.٠ درصد و "سیب زمینی" با  ٠.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ٧,٩ درصد و "شکر" با ٤.٩ درصد می­باشد.

برای مطالعه متن کامل گزارش به (اینجا) مراجعه کنید.

کد خبر 1078ba91852f426e97ff44648052d326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =