رییس هیات مدیره انجمن صنایع طیور ایران با بیان اینکه وزرات بهداشت باید با متخلفان برخورد کند نه اینکه صورت مسئله را پاک کند، گفت: ممنوعیت و حذف خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس باعث عدم بازدهی 100 هزار تن تولیدات گوشت مرغ خواهد شد.

غلامعلی فارغی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی میزان با بیان اینکه در تمام دنیا در فرایند تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ استفاده می‌شود، گفت: حال اگر واحدی از خمیر مرغ غیر بهداشتی استفاده کند آن واحد باید مجازات شود نه اینکه استفاده خمیر مرغ در تولیدات حذف شود.

وی افزود: به اعتقاد من به جای حذف خمیر مرغ در تولیدات سوسیس و کالباس باید مراکز تولید از کارخانه‌های سوسیس و کالباس به کشتارگاه‌ها انتقال یابد.
کد خبر d7b28d29a00544a5ae29cac5c70bf8af

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =